× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Contact

Nieuwsgierig? En wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met me op.

Via het contactformulier hieronder of
per telefoon: 06 – 14 239 739
KvK Haarlem 34236459

Over mij: 
Ik ben Annelie Brummer, getrouwd met Joep en moeder van drie (inmiddels 33, 31 en 29) en woon in Heemstede.

In mei 2005 overleed mijn dierbare, oudere buurvrouw. Ze had me ooit toevertrouwd dat haar grootste nachtmerrie was, dat er na haar overlijden een afvalcontainer voor haar huis zou komen te staan waar al haar spullen in zouden worden ‘gegooid’ en waar een ieder naar hartelust in kon grabbelen. Na haar dood heb ik samen met haar kinderen haar huis leeggehaald en haar spullen waar mogelijk een goede, nuttige bestemming gegeven. En nee, er stond geen container!

Zo kwam ik in aanraking met het beroep professional organizer en de rest is geschiedenis! Inmiddels ruim 17 jaar later heb ik een bloeiende organizing en coaching praktijk waarbij ik me voornamelijk op de ‘levenden’ richt. Als ervaringsdeskundige op het gebied van ASS en AD(H)D leef ik me goed in in ieders (organizing)problematiek. Iedere dag start ik samen met mijn hond Sammie met een wandeling in de natuur, tijdens deze wandelingen doe ik veel inspiratie op. Alle natuurfoto’s op mijn website heb ik tijdens mijn wandelingen gemaakt.

Mijn begeleiding is maatwerk en is zodoende voor iedereen anders, ik pas me aan aan de behoefte en het ritme van mijn cliënt. Ik ben een mensenmens, empathisch, oplossingsgericht en ik hou van uitdagingen!

Sinds 2012 ben ik geregistreerd als MRPO, ik ben oud-bestuurslid van de NBPO en onderschrijf de ethische code van deze vereniging. In 2013 en 2014 heb ik in aanvulling op mijn organizing werkzaamheden de opleiding tot AD(H)D-coach gevolgd in Delft. Sinds juni 2015 ben ik gecertificeerd AD(H)D-coach en in juni 2017 heb ik de NLP Practitioner opleiding afgerond. In 2018 en 2019 heb ik de opleiding tot Virtual Organizer bij Sheila Delson in Amerika (virtueel) gevolgd en in 2021 heb ik de opleiding tot Certified Virtual Professional Organizer, CVPO™ afgerond. Daarnaast doe ik veel aan intervisie met collega (hoarding- en virtual-)organizers en aan bijscholing o.a. via de School voor Organizing. Ik ben mede-organisator van de Nederlandse Hoarding Week. In mei verschijnt het boek “Hoarding, opruimen en ordenen met problematische verzamelaars” bij Uitgeverij Boom. Dit boek over hoardinggedrag schreef ik samen met vier collega’s en een psycholoog.

In verband met mijn gezondheid werk ik alleen in rookvrije ruimtes.

 

     

     

    Annelie met hond Sammie