× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Alles verandert altijd

Alles verandert altijd, ook bij ons, hoe jammer ik dat ook vind. Ik heb met heel veel plezier van jou geleerd. Je bent voor mij ook echt een rots in de branding geweest in hectische, lastige en verdrietige tijden. Je houdt het hoofd koel als ik aankom met lappen tekst en uitgebreide verhalen. Je bent in staat de kern eruit te halen en zorgt ervoor dat ik daar dan ook bij kan blijven. Ik ben je daar heel dankbaar voor. Ik hoop dat ik alles wat je mij hebt geleerd kan blijven toepassen en zo niet, dan trek ik weer bij je aan de bel!

F.B. te A.
(2021)

Lila bloem in de Vendée
Ervaringen
Munt

Dank voor je fijne begeleiding

>
Duifkruid

Lot uit de loterij

>
hortensia en klimop

Rekening en verantwoording

>
rose Veronica

Veel vertrouwen

>
Rose stokroos

Alles verandert altijd

>
Toscaanse jasmijn

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
Agapanthus

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
Hibiscus

Het werkt thuis nu veel beter

>
koolzaad

Vertrouwen en positieve insteek

>
blauwe regen

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
rode oleander

Wondere wereld van het PGB

>
kerstroos

Fijne Samenwerking

>
vlinderstruik

APK

>
zonnebloem

Betrokken en ervaren

>
Roos

Positieve, hands-on aanpak

>
meidoorn

Opruiminfarct gedotterd

>
rose oleander

Heel veel dank

>
witte agapanthus

Afwikkeling erfenis

>
hibiscus

Verhuizen zonder zorgen

>
kamperfoelie

Positieve benadering werkt!

>
stokroos

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
hortensia

Rustige, geordende woonkamer

>
margrieten

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>
hortensia

Foto’s en overzicht

>