× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Alles verandert altijd

Alles verandert altijd, ook bij ons, hoe jammer ik dat ook vind. Ik heb met heel veel plezier van jou geleerd. Je bent voor mij ook echt een rots in de branding geweest in hectische, lastige en verdrietige tijden. Je houdt het hoofd koel als ik aankom met lappen tekst en uitgebreide verhalen. Je bent in staat de kern eruit te halen en zorgt ervoor dat ik daar dan ook bij kan blijven. Ik ben je daar heel dankbaar voor. Ik hoop dat ik alles wat je mij hebt geleerd kan blijven toepassen en zo niet, dan trek ik weer bij je aan de bel!

F.B. te A.

reeën in achtertuin
Ervaringen
viburnum klein

Alles verandert altijd

Ook bij ons!

>
sneeuwklokjes

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
crocussen in het bos

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
hyacinten

Het werkt thuis nu zoveel beter

>
rijp op mos

Vertrouwen en positieve insteek

>
rode besjes

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
bolletjes

Wondere wereld van het PGB

>
kerstroos

Fijne Samenwerking

>
witte druifjes

APK

>
skimmia

Opruiminfarct gedotterd

>
sneeuw

Betrokken en ervaren

>
gele crocussen

Positieve, hands-on aanpak

>
paarse corpus

Afwikkeling erfenis

>
witte druifjes

Heel veel dank

>
winterochtend

Verhuizen zonder zorgen

>
Rode ribes

Positieve benadering werkt echt!

>
narcis in Groenendaalse bos

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
rode bes

Rustige, geordende woonkamer

>
blauwe druif

Foto’s en overzicht

>
rode tulp

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>