× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Positieve benadering werkt echt!

Hoi Annelie, niet te geloven. 15 jaar is het alleen maar gegaan over hoe slecht het met me ging. Over mijn ADD en over alles wat ik niet (meer) kon. Drie jaar geleden was ik ook nog eens helemaal afgekeurd om te werken. Geen wonder dat ik nergens meer zin in had en helemaal geen energie meer had. Na twee coachsessies met jou heb ik gezien dat er nog veel dingen zijn die ik wel kan. Na nog eens twee sessies had ik zowaar weer wat energie terug en ben ik als vrijwilligster gaan werken in een bejaardentehuis. Heerlijk om weer onder de mensen te zijn en gewaardeerd te worden. Ik ben ook vast van plan straks weer deels betaald aan het werk te gaan. Dank voor al je begeleiding en vooral voor je positieve benadering.

Janine uit Hoofddorp

Ervaringen
viburnum klein

Alles verandert altijd

Ook bij ons!

>
sneeuwklokjes

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
crocussen in het bos

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
hyacinten

Het werkt thuis nu zoveel beter

>
rijp op mos

Vertrouwen en positieve insteek

>
rode besjes

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
bolletjes

Wondere wereld van het PGB

>
kerstroos

Fijne Samenwerking

>
witte druifjes

APK

>
skimmia

Opruiminfarct gedotterd

>
sneeuw

Betrokken en ervaren

>
gele crocussen

Positieve, hands-on aanpak

>
paarse corpus

Afwikkeling erfenis

>
witte druifjes

Heel veel dank

>
winterochtend

Verhuizen zonder zorgen

>
Rode ribes

Positieve benadering werkt echt!

>
narcis in Groenendaalse bos

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
rode bes

Rustige, geordende woonkamer

>
blauwe druif

Foto’s en overzicht

>
rode tulp

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>