× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Positieve benadering werkt echt!

Hoi Annelie, niet te geloven. 15 jaar is het alleen maar gegaan over hoe slecht het met me ging. Over mijn ADD en over alles wat ik niet (meer) kon. Drie jaar geleden was ik ook nog eens helemaal afgekeurd om te werken. Geen wonder dat ik nergens meer zin in had en helemaal geen energie meer had. Na twee coachsessies met jou heb ik gezien dat er nog veel dingen zijn die ik wel kan. Na nog eens twee sessies had ik zowaar weer wat energie terug en ben ik als vrijwilligster gaan werken in een bejaardentehuis. Heerlijk om weer onder de mensen te zijn en gewaardeerd te worden. Ik ben ook vast van plan straks weer deels betaald aan het werk te gaan. Dank voor al je begeleiding en vooral voor je positieve benadering.

Janine uit Hoofddorp

Ervaringen

Wondere wereld van het PGB

>

Fijne Samenwerking

>
APK

APK

>

Opruiminfarct gedotterd

>

Betrokken en ervaren

>

Positieve, hands-on aanpak

>

Afwikkeling erfenis

>

Heel veel dank

>

Verhuizen zonder zorgen

>
Dank voor ADD coaching

Positieve benadering werkt echt!

>

Bachelor gehaald

>

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>

Rustige, geordende woonkamer

>

Foto’s en overzicht

>

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>