× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Positieve benadering werkt!

Hoi Annelie, niet te geloven. 15 jaar is het alleen maar gegaan over hoe slecht het met me ging. Over mijn ADD en over alles wat ik niet (meer) kon. Drie jaar geleden was ik ook nog eens helemaal afgekeurd om te werken. Geen wonder dat ik nergens meer zin in had en helemaal geen energie meer had. Na twee coachsessies met jou heb ik gezien dat er nog veel dingen zijn die ik wel kan. Na nog eens twee sessies had ik zowaar weer wat energie terug en ben ik als vrijwilligster gaan werken in een bejaardentehuis. Heerlijk om weer onder de mensen te zijn en gewaardeerd te worden. Ik ben ook vast van plan straks weer deels betaald aan het werk te gaan. Dank voor al je begeleiding en vooral voor je positieve benadering.

Janine uit Hoofddorp
(2013)

gele Franse bloem
Ervaringen
Munt

Dank voor je fijne begeleiding

>
Duifkruid

Lot uit de loterij

>
hortensia en klimop

Rekening en verantwoording

>
rose Veronica

Veel vertrouwen

>
Rose stokroos

Alles verandert altijd

>
Toscaanse jasmijn

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
Agapanthus

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
Hibiscus

Het werkt thuis nu veel beter

>
koolzaad

Vertrouwen en positieve insteek

>
blauwe regen

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
rode oleander

Wondere wereld van het PGB

>
kerstroos

Fijne Samenwerking

>
vlinderstruik

APK

>
zonnebloem

Betrokken en ervaren

>
Roos

Positieve, hands-on aanpak

>
meidoorn

Opruiminfarct gedotterd

>
rose oleander

Heel veel dank

>
witte agapanthus

Afwikkeling erfenis

>
hibiscus

Verhuizen zonder zorgen

>
kamperfoelie

Positieve benadering werkt!

>
stokroos

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
hortensia

Rustige, geordende woonkamer

>
margrieten

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>
hortensia

Foto’s en overzicht

>