× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Positieve benadering werkt echt!

Hoi Annelie, niet te geloven. 15 jaar is het alleen maar gegaan over hoe slecht het met me ging. Over mijn ADD en over alles wat ik niet (meer) kon. Drie jaar geleden was ik ook nog eens helemaal afgekeurd om te werken. Geen wonder dat ik nergens meer zin in had en helemaal geen energie meer had. Na twee coachsessies met jou heb ik gezien dat er nog veel dingen zijn die ik wel kan. Na nog eens twee sessies had ik zowaar weer wat energie terug en ben ik als vrijwilligster gaan werken in een bejaardentehuis. Heerlijk om weer onder de mensen te zijn en gewaardeerd te worden. Ik ben ook vast van plan straks weer deels betaald aan het werk te gaan. Dank voor al je begeleiding en vooral voor je positieve benadering.

Janine uit Hoofddorp

Ervaringen
zwammen op boom

Het werkt thuis nu zoveel beter

>
vliegenzwam

Vertrouwen en positieve insteek

>
eikenblad

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
Lindeblaadjes

Wondere wereld van het PGB

>
bramen

Fijne Samenwerking

>
tamme kastanje

APK

>
hortensia

Opruiminfarct gedotterd

>
spechtinktzwam

Betrokken en ervaren

>
beukenootjes

Positieve, hands-on aanpak

>
kastanjes

Afwikkeling erfenis

>
sponzenzwam

Heel veel dank

>
kastanjeblad

Verhuizen zonder zorgen

>
hulst met bessen

Positieve benadering werkt echt!

>
zwavelzwam

Bachelor gehaald

>
vlinderstruik

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
hortensia

Rustige, geordende woonkamer

>
dennenappels

Foto’s en overzicht

>
herfst anemoon

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>