× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Vertrouwen en positieve insteek

Annelie is een coach, die vanuit vertrouwen en een positieve insteek uitnodigt tot reflectie en aanpakken. Vanuit een brede oriëntatie is zij met mij de diepte in gegaan waar ik dat nodig had en waar ik dat wenste.

We hebben aardig wat tijd samen doorgebracht. Binnen aan tafel of ‘hands on’ aan de slag of buiten in gesprek wandelend, al wandelend in weer en wind. Ze gaf mij de nodige tools om mijn huis, administratie inclusief financiën meer op orde te krijgen. Niet minder belangrijk; ik heb meer zicht gekregen in wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik leerde meer mijn eigen gebruiksaanwijzing kennen en hanteren om meer effectief met mezelf om te kunnen gaan. Ook mijn diepere drijfveren waarmee ik op zoek naar een nieuwe baan mijn voordeel kan doen. Vanuit de ‘ratio, overlevingsstand’ ben ik meer in contact gekomen met ook mijn gevoelskant. Er is nu meer ruimte en rust, zowel letterlijk in mijn huis als figuurlijk in mijn hoofd.

Haar open benadering en inbreng van haar ervaring met lotgenoten hebben mij enorm geholpen.  Het was even zoeken om een coach te vinden zoals Annelie; integer, warm en professioneel. Het is een mooie reis geworden met een mooi resultaat. Ik ben dankbaar dat Annelie op mijn pad is gekomen.

Ron te A, juli 2020

rododendron
Ervaringen
Munt

Dank voor je fijne begeleiding

>
Duifkruid

Lot uit de loterij

>
hortensia en klimop

Rekening en verantwoording

>
rose Veronica

Veel vertrouwen

>
Rose stokroos

Alles verandert altijd

>
Toscaanse jasmijn

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
Agapanthus

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
Hibiscus

Het werkt thuis nu veel beter

>
koolzaad

Vertrouwen en positieve insteek

>
blauwe regen

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
rode oleander

Wondere wereld van het PGB

>
kerstroos

Fijne Samenwerking

>
vlinderstruik

APK

>
zonnebloem

Betrokken en ervaren

>
Roos

Positieve, hands-on aanpak

>
meidoorn

Opruiminfarct gedotterd

>
rose oleander

Heel veel dank

>
witte agapanthus

Afwikkeling erfenis

>
hibiscus

Verhuizen zonder zorgen

>
kamperfoelie

Positieve benadering werkt!

>
stokroos

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
hortensia

Rustige, geordende woonkamer

>
margrieten

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>
hortensia

Foto’s en overzicht

>