× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Vertrouwen en positieve insteek

Annelie is een coach, die vanuit vertrouwen en een positieve insteek uitnodigt tot reflectie en aanpakken. Vanuit een brede oriëntatie is zij met mij de diepte in gegaan waar ik dat nodig had en waar ik dat wenste.

We hebben aardig wat tijd samen doorgebracht. Binnen aan tafel of ‘hands on’ aan de slag of buiten in gesprek wandelend, al wandelend in weer en wind. Ze gaf mij de nodige tools om mijn huis, administratie inclusief financiën meer op orde te krijgen. Niet minder belangrijk; ik heb meer zicht gekregen in wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik leerde meer mijn eigen gebruiksaanwijzing kennen en hanteren om meer effectief met mezelf om te kunnen gaan. Ook mijn diepere drijfveren waarmee ik op zoek naar een nieuwe baan mijn voordeel kan doen. Vanuit de ‘ratio, overlevingsstand’ ben ik meer in contact gekomen met ook mijn gevoelskant. Er is nu meer ruimte en rust, zowel letterlijk in mijn huis als figuurlijk in mijn hoofd.

Haar open benadering en inbreng van haar ervaring met lotgenoten hebben mij enorm geholpen.  Het was even zoeken om een coach te vinden zoals Annelie; integer, warm en professioneel. Het is een mooie reis geworden met een mooi resultaat. Ik ben dankbaar dat Annelie op mijn pad is gekomen.

Ron te A, juli 2020

sneeuwpop
Ervaringen
Skimmia

Annelie’s helderheid

>
roze tulpen

Dank voor je fijne begeleiding

>
Mahonia

Lot uit de loterij

>
rode bes

Rekening en verantwoording

>
Lenzerhorn Zwitserland

Veel vertrouwen

>
klim op

Alles verandert altijd

>
Narcis

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
rode ribes

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
Gaulthera

Het werkt thuis nu veel beter

>
Camelia in knop

Vertrouwen en positieve insteek

>
lila crocussen

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
witte druifjes

Wondere wereld van het PGB

>
kerstroos

Fijne Samenwerking

>
paarse crocus

APK

>
gele crocus

Betrokken en ervaren

>
Rode tulp

Positieve, hands-on aanpak

>
rode tulpen

Opruiminfarct gedotterd

>
winter mos

Heel veel dank

>
Viburnum

Afwikkeling erfenis

>
winter achtertuin

Verhuizen zonder zorgen

>
bolletjes

Positieve benadering werkt!

>
twee sneeuwpoppen

Bachelor gehaald

>
Winterse wereld

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
rijp op gras

Rustige, geordende woonkamer

>
rennend ree overtuin

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>
blauw druifje

Foto’s en overzicht

>