× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Vertrouwen en positieve insteek

Annelie is een coach, die vanuit vertrouwen en een positieve insteek uitnodigt tot reflectie en aanpakken. Vanuit een brede oriëntatie is zij met mij de diepte in gegaan waar ik dat nodig had en waar ik dat wenste.

We hebben aardig wat tijd samen doorgebracht. Binnen aan tafel of ‘hands on’ aan de slag of buiten in gesprek wandelend, al wandelend in weer en wind. Ze gaf mij de nodige tools om mijn huis, administratie inclusief financiën meer op orde te krijgen. Niet minder belangrijk; ik heb meer zicht gekregen in wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik leerde meer mijn eigen gebruiksaanwijzing kennen en hanteren om meer effectief met mezelf om te kunnen gaan. Ook mijn diepere drijfveren waarmee ik op zoek naar een nieuwe baan mijn voordeel kan doen. Vanuit de ‘ratio, overlevingsstand’ ben ik meer in contact gekomen met ook mijn gevoelskant. Er is nu meer ruimte en rust, zowel letterlijk in mijn huis als figuurlijk in mijn hoofd.

Haar open benadering en inbreng van haar ervaring met lotgenoten hebben mij enorm geholpen.  Het was even zoeken om een coach te vinden zoals Annelie; integer, warm en professioneel. Het is een mooie reis geworden met een mooi resultaat. Ik ben dankbaar dat Annelie op mijn pad is gekomen.

Ron te A, juli 2020

reiger
Ervaringen
beukenblaadjes in knop

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
crocussen in het bos

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
hyacinten

Het werkt thuis nu zoveel beter

>
appelbloesem

Vertrouwen en positieve insteek

>
witte hortensia

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
bloesem

Wondere wereld van het PGB

>
witte sering

Fijne Samenwerking

>
witte druifjes

APK

>
rododendron

Opruiminfarct gedotterd

>
blauwe regen

Betrokken en ervaren

>
roze tulpen

Positieve, hands-on aanpak

>
hortensia

Afwikkeling erfenis

>
perzikboom

Heel veel dank

>
roze groene hortensia

Verhuizen zonder zorgen

>
Vogelkers

Positieve benadering werkt echt!

>
koolzaad

Bachelor gehaald

>
gevlekte dovenetel

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
keizerskroon

Rustige, geordende woonkamer

>
lelietjes van dalen

Foto’s en overzicht

>
baby perzikje

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>