× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Vertrouwen en positieve insteek

Annelie is een coach, die vanuit vertrouwen en een positieve insteek uitnodigt tot reflectie en aanpakken. Vanuit een brede oriëntatie is zij met mij de diepte in gegaan waar ik dat nodig had en waar ik dat wenste.

We hebben aardig wat tijd samen doorgebracht. Binnen aan tafel of ‘hands on’ aan de slag of buiten in gesprek wandelend, al wandelend in weer en wind. Ze gaf mij de nodige tools om mijn huis, administratie inclusief financiën meer op orde te krijgen. Niet minder belangrijk; ik heb meer zicht gekregen in wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik leerde meer mijn eigen gebruiksaanwijzing kennen en hanteren om meer effectief met mezelf om te kunnen gaan. Ook mijn diepere drijfveren waarmee ik op zoek naar een nieuwe baan mijn voordeel kan doen. Vanuit de ‘ratio, overlevingsstand’ ben ik meer in contact gekomen met ook mijn gevoelskant. Er is nu meer ruimte en rust, zowel letterlijk in mijn huis als figuurlijk in mijn hoofd.

Haar open benadering en inbreng van haar ervaring met lotgenoten hebben mij enorm geholpen.  Het was even zoeken om een coach te vinden zoals Annelie; integer, warm en professioneel. Het is een mooie reis geworden met een mooi resultaat. Ik ben dankbaar dat Annelie op mijn pad is gekomen.

Ron te A, juli 2020

reiger
Ervaringen
viburnum klein

Alles verandert altijd

Ook bij ons!

>
sneeuwklokjes

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
crocussen in het bos

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
hyacinten

Het werkt thuis nu zoveel beter

>
rijp op mos

Vertrouwen en positieve insteek

>
rode besjes

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
bolletjes

Wondere wereld van het PGB

>
kerstroos

Fijne Samenwerking

>
witte druifjes

APK

>
skimmia

Opruiminfarct gedotterd

>
sneeuw

Betrokken en ervaren

>
gele crocussen

Positieve, hands-on aanpak

>
paarse corpus

Afwikkeling erfenis

>
witte druifjes

Heel veel dank

>
winterochtend

Verhuizen zonder zorgen

>
Rode ribes

Positieve benadering werkt echt!

>
narcis in Groenendaalse bos

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
rode bes

Rustige, geordende woonkamer

>
blauwe druif

Foto’s en overzicht

>
rode tulp

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>