× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Vertrouwen en positieve insteek

Annelie is een coach, die vanuit vertrouwen en een positieve insteek uitnodigt tot reflectie en aanpakken. Vanuit een brede oriëntatie is zij met mij de diepte in gegaan waar ik dat nodig had en waar ik dat wenste.

We hebben aardig wat tijd samen doorgebracht. Binnen aan tafel of ‘hands on’ aan de slag of buiten in gesprek wandelend, al wandelend in weer en wind. Ze gaf mij de nodige tools om mijn huis, administratie inclusief financiën meer op orde te krijgen. Niet minder belangrijk; ik heb meer zicht gekregen in wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik leerde meer mijn eigen gebruiksaanwijzing kennen en hanteren om meer effectief met mezelf om te kunnen gaan. Ook mijn diepere drijfveren waarmee ik op zoek naar een nieuwe baan mijn voordeel kan doen. Vanuit de ‘ratio, overlevingsstand’ ben ik meer in contact gekomen met ook mijn gevoelskant. Er is nu meer ruimte en rust, zowel letterlijk in mijn huis als figuurlijk in mijn hoofd.

Haar open benadering en inbreng van haar ervaring met lotgenoten hebben mij enorm geholpen.  Het was even zoeken om een coach te vinden zoals Annelie; integer, warm en professioneel. Het is een mooie reis geworden met een mooi resultaat. Ik ben dankbaar dat Annelie op mijn pad is gekomen.

Ron te A, juli 2020

reiger
Ervaringen
zwammen op boom

Het werkt thuis nu zoveel beter

>
vliegenzwam

Vertrouwen en positieve insteek

>
eikenblad

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
Lindeblaadjes

Wondere wereld van het PGB

>
bramen

Fijne Samenwerking

>
tamme kastanje

APK

>
hortensia

Opruiminfarct gedotterd

>
spechtinktzwam

Betrokken en ervaren

>
beukenootjes

Positieve, hands-on aanpak

>
kastanjes

Afwikkeling erfenis

>
sponzenzwam

Heel veel dank

>
kastanjeblad

Verhuizen zonder zorgen

>
hulst met bessen

Positieve benadering werkt echt!

>
zwavelzwam

Bachelor gehaald

>
vlinderstruik

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
hortensia

Rustige, geordende woonkamer

>
dennenappels

Foto’s en overzicht

>
herfst anemoon

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>