× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Rustige, geordende woonkamer

In 2009 en 2010 heeft Annelie samen met mij mijn huis heringericht. De nadruk lag hierbij op een rustige, geordende woonkamer waar ik mijn rust kon terugvinden. Ik heb last van chronische desorganisatie en ADHD en wil daarom een makkelijke en praktische inrichting. Annelie heeft mij ondersteund in het nemen van beslissingen en het maken van keuzes waar ik zelf moeite mee had. Door het aangeven van een aantal alternatieven kon ik steeds mijn eigen keuzes maken waardoor mijn huis nu goed voelt. Ik ben heel tevreden over haar werkzaamheden, zij stond voor me klaar als ik haar nodig had en komt haar afspraken goed na.

Mw. M.S te H.

Ervaringen
beukenblaadjes in knop

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
crocussen in het bos

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
hyacinten

Het werkt thuis nu zoveel beter

>
appelbloesem

Vertrouwen en positieve insteek

>
witte hortensia

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
bloesem

Wondere wereld van het PGB

>
witte sering

Fijne Samenwerking

>
witte druifjes

APK

>
rododendron

Opruiminfarct gedotterd

>
blauwe regen

Betrokken en ervaren

>
roze tulpen

Positieve, hands-on aanpak

>
hortensia

Afwikkeling erfenis

>
perzikboom

Heel veel dank

>
roze groene hortensia

Verhuizen zonder zorgen

>
Vogelkers

Positieve benadering werkt echt!

>
koolzaad

Bachelor gehaald

>
gevlekte dovenetel

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
keizerskroon

Rustige, geordende woonkamer

>
lelietjes van dalen

Foto’s en overzicht

>
baby perzikje

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>