× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Rustige, geordende woonkamer

In 2009 en 2010 heeft Annelie samen met mij mijn huis heringericht. De nadruk lag hierbij op een rustige, geordende woonkamer waar ik mijn rust kon terugvinden. Ik heb last van chronische desorganisatie en ADHD en wil daarom een makkelijke en praktische inrichting. Annelie heeft mij ondersteund in het nemen van beslissingen en het maken van keuzes waar ik zelf moeite mee had. Door het aangeven van een aantal alternatieven kon ik steeds mijn eigen keuzes maken waardoor mijn huis nu goed voelt. Ik ben heel tevreden over haar werkzaamheden, zij stond voor me klaar als ik haar nodig had en komt haar afspraken goed na.

Mw. M.S te H.

Ervaringen

Wondere wereld van het PGB

>

Fijne Samenwerking

>
APK

APK

>

Opruiminfarct gedotterd

>

Betrokken en ervaren

>

Positieve, hands-on aanpak

>

Afwikkeling erfenis

>

Heel veel dank

>

Verhuizen zonder zorgen

>
Dank voor ADD coaching

Positieve benadering werkt echt!

>

Bachelor gehaald

>

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>

Rustige, geordende woonkamer

>

Foto’s en overzicht

>

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>