× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Rustige, geordende woonkamer

In 2009 en 2010 heeft Annelie samen met mij mijn huis heringericht. De nadruk lag hierbij op een rustige, geordende woonkamer waar ik mijn rust kon terugvinden. Ik heb last van chronische desorganisatie en ADHD en wil daarom een makkelijke en praktische inrichting. Annelie heeft mij ondersteund in het nemen van beslissingen en het maken van keuzes waar ik zelf moeite mee had. Door het aangeven van een aantal alternatieven kon ik steeds mijn eigen keuzes maken waardoor mijn huis nu goed voelt. Ik ben heel tevreden over haar werkzaamheden, zij stond voor me klaar als ik haar nodig had en komt haar afspraken goed na.

Mw. M.S te H.

Ervaringen
zwammen op boom

Het werkt thuis nu zoveel beter

>
vliegenzwam

Vertrouwen en positieve insteek

>
eikenblad

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
Lindeblaadjes

Wondere wereld van het PGB

>
bramen

Fijne Samenwerking

>
tamme kastanje

APK

>
hortensia

Opruiminfarct gedotterd

>
spechtinktzwam

Betrokken en ervaren

>
beukenootjes

Positieve, hands-on aanpak

>
kastanjes

Afwikkeling erfenis

>
sponzenzwam

Heel veel dank

>
kastanjeblad

Verhuizen zonder zorgen

>
hulst met bessen

Positieve benadering werkt echt!

>
zwavelzwam

Bachelor gehaald

>
vlinderstruik

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
hortensia

Rustige, geordende woonkamer

>
dennenappels

Foto’s en overzicht

>
herfst anemoon

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>