× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Rustige, geordende woonkamer

In 2009 en 2010 heeft Annelie samen met mij mijn huis heringericht. De nadruk lag hierbij op een rustige, geordende woonkamer waar ik mijn rust kon terugvinden. Ik heb last van chronische desorganisatie en ADHD en wil daarom een makkelijke en praktische inrichting. Annelie heeft mij ondersteund in het nemen van beslissingen en het maken van keuzes waar ik zelf moeite mee had. Door het aangeven van een aantal alternatieven kon ik steeds mijn eigen keuzes maken waardoor mijn huis nu goed voelt. Ik ben heel tevreden over haar werkzaamheden, zij stond voor me klaar als ik haar nodig had en komt haar afspraken goed na.

Mw. M.S te H.
(2011)

Haardhout
Ervaringen
Skimmia

Annelie’s helderheid

>
roze tulpen

Dank voor je fijne begeleiding

>
Mahonia

Lot uit de loterij

>
rode bes

Rekening en verantwoording

>
Lenzerhorn Zwitserland

Veel vertrouwen

>
klim op

Alles verandert altijd

>
Narcis

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
rode ribes

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
Gaulthera

Het werkt thuis nu veel beter

>
Camelia in knop

Vertrouwen en positieve insteek

>
lila crocussen

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
witte druifjes

Wondere wereld van het PGB

>
kerstroos

Fijne Samenwerking

>
paarse crocus

APK

>
gele crocus

Betrokken en ervaren

>
Rode tulp

Positieve, hands-on aanpak

>
rode tulpen

Opruiminfarct gedotterd

>
winter mos

Heel veel dank

>
Viburnum

Afwikkeling erfenis

>
winter achtertuin

Verhuizen zonder zorgen

>
bolletjes

Positieve benadering werkt!

>
twee sneeuwpoppen

Bachelor gehaald

>
Winterse wereld

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
rijp op gras

Rustige, geordende woonkamer

>
rennend ree overtuin

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>
blauw druifje

Foto’s en overzicht

>