× Welkom Organizing Coaching Nieuws Contact

Rustige, geordende woonkamer

In 2009 en 2010 heeft Annelie samen met mij mijn huis heringericht. De nadruk lag hierbij op een rustige, geordende woonkamer waar ik mijn rust kon terugvinden. Ik heb last van chronische desorganisatie en ADHD en wil daarom een makkelijke en praktische inrichting. Annelie heeft mij ondersteund in het nemen van beslissingen en het maken van keuzes waar ik zelf moeite mee had. Door het aangeven van een aantal alternatieven kon ik steeds mijn eigen keuzes maken waardoor mijn huis nu goed voelt. Ik ben heel tevreden over haar werkzaamheden, zij stond voor me klaar als ik haar nodig had en komt haar afspraken goed na.

Mw. M.S te H.

witte tulpen
Ervaringen
viburnum klein

Alles verandert altijd

Ook bij ons!

>
sneeuwklokjes

Zoom meeting

Nationale Opruim Week via Zoom

>
crocussen in het bos

Thank you so much Annelie

Virtual Organizing werkt!

>
hyacinten

Het werkt thuis nu zoveel beter

>
rijp op mos

Vertrouwen en positieve insteek

>
rode besjes

Virtual organizing; wat een uitkomst!

>
bolletjes

Wondere wereld van het PGB

>
kerstroos

Fijne Samenwerking

>
witte druifjes

APK

>
skimmia

Opruiminfarct gedotterd

>
sneeuw

Betrokken en ervaren

>
gele crocussen

Positieve, hands-on aanpak

>
paarse corpus

Afwikkeling erfenis

>
witte druifjes

Heel veel dank

>
winterochtend

Verhuizen zonder zorgen

>
Rode ribes

Positieve benadering werkt echt!

>
narcis in Groenendaalse bos

Administratie opgeschoond en verhuizing voorbereid

>
rode bes

Rustige, geordende woonkamer

>
blauwe druif

Foto’s en overzicht

>
rode tulp

“Administratieve thuishulp” en “Nabestaandendossier”

>